keskiviikko 26. helmikuuta 2014

First working week


Ensimmäinen työviikko on takana ja voin olla iloisin mielin :) Työpaikka on kiva ja tuo mulle sopivasti jotain uutta! Luulin saapuneeni sesongin huippuun ja suoraan kiireisen työarkeen, mutta täällä onkin ollu aika hiljaista ja se kiire alkaakin vasta ensi kuussa. Työtahti ei muutenkaan päätä kamalasta huimaa, sillä meidän ravintola on auki aamupalan lisäksi vain 4 tunti illassaan... Vähät tunnit kuitenkin kompensoituu sillä, ettei vapaapäiviä juurikaan ole ja me tarjoilijat hoidetaan vuorotellen öisin respavuorot ja lupauduin myös auttelemaan kerroshoitajia tarpeen tullen! On siis oikein piristävää kun saa tehdä kaikkea aamupalavuoroista, tarjoilusta ja respahommista siivoukseen.

Työviikko mulla päättyikin mukavasti synttäreihin ja sen kunniaks lähdettiinkin Äkäslompolon yöelämään ja pubikierroshan siitä tuli: Selvä Pyy, Joiku Pub, Tower ja Pirtukellari :)

My first week at work is done and it has been a nice place :) I thought that it is super busy when I arrive but it is actually quite quiet and it is gonna get busier next month. It hasn't been too busy either because the restaurant is open only for breakfast and then 4 hours in the evening. But we don't have so many free days and the waitresses also take care of the night shifts at the reception and I promised to help with house keeping too when ever needed. So it's really nice to do everything: breakfast shifts, waiting, reception and cleaning.

My first work week happened to end to my birthday so we went to pub crawling in local pubs :)


snacks

my favorite shots and drinks! With salmiakki of course :)

birthday cake

mmmm mudcake



Wait, this is the weather in Lapland!?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti