sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Wine and food tasting

Tälle postaukselle oli kaksi otsikkovaihtoehtoa: ensimmäinen työpäivä tai viini ja ruoka maistijaiset. Mun ensimmäinen työpäivä nimittäin koitti mutta me vaan maisteltiin ruokia ja juomia mitä meidän ruokalistalle tulee täksi sesongiksi! Ruuat oli tosi hyviä ja tosi lappihenkisiä: lohisalaattia, lohikeittoa ja tattariblinejä alkuruuaksi. Pääruokana poronkäristystä, lapinpataa, muikkuja, kanaa ja lohta. Jälkiruoakan lakkalettuja ja leipäjuustoa. Ruokien maistelun jälkeen siirryttiin viineihin ja mullahan ei ole mikään hyvä viinapää ja mulla oikeesta tuntu päässä kahdeksan maistijaisen jälkeen :D Muuten työpaikka näytti viihtyisältä ja odotan innolla, että työt vihdoin alkaa tiistaina.

Illalla jatkoin sitten tyttöjen kanssa oluelle aulabaariin ja siitä mentiin Pubiin Selvä Pyyhyn, josta mut ylipuhuttiin yökerhoon Toweriin, josta vielä kotimatkalla käytiin hotellin kellaribaarissa. Eli tuli nähtyä tämän kylän tärkeimmät baaritkin :)

I had two options for this headline: First work day or Wine and food tasting. Because I had my first work day but it was only tasting the menu we have for this season! The dishes were delicious and really something you get from Lapland: salmon soup, salmon salad, reindeer, Lapland pot, cloudberry pancakes and bread cheese. After tasting the dishes we were tasting the wines and my tolerance for alcohol is not really good and I felt the wine in my head after the 8th tasting :D 

In the evening I went to have beer with the girls at the lobby bar, then we continued to one pub, then I got talked into a night club and on the way home we went to see cellar bar at the hotel. So I got to know pubs from the village too :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti